Põhjamaade noorte regatt läks täistuuridel käima

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu Eesti Optimist-klassis Eesti parima tüdruku tiitli pälvinud Angeliina Maria Isabel Õunap on täis tahtmist kodulahel edukalt seilata.
Mullu Eesti Optimist-klassis Eesti parima tüdruku tiitli pälvinud Angeliina Maria Isabel Õunap on täis tahtmist kodulahel edukalt seilata. Foto: Anneli Lepp

Eile Vallikääru aasal avatud Põhjamaade noorte purjetamise meistrivõistlustel on täna ja homme Pärnu lahel kavas kolm võistlussõitu. Reedel võtavad riikide koondised Pärnu jõel jahtklubi akvatooriumil omavahel mõõtu meeskonnavõistluses ja laupäeval selguvad lahel finaalsõitudes regati võitjad.

Reedesest võistluspäevast teeb regati koostööpartner Postimees online-ülekande, mida saab jälgida suurelt ekraanilt nii jahtklubis kui Pärnu Keskuses.

Pärnu jahtklubi purjespordikooli õpilastest jahivad tiitlivõistluste medaleid tüdrukute Optimist-klassis Angeliina Maria Isabel Õunap, Lisbeth Taggu ja Romi Safin ja poiste konkurentsis purjetavad Karel Ratnik, Andrias Sepp ja Angus Aarna Ant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles