Päästekeskus võtab Weekendi eel Pärnu söögikohad luubi alla

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne päästekeskuse ohutusjärelevalve inspektorid külastavad Pärnu toitlustusasutusi, visiitide eesmärk on veenduda toitlustusettevõtete tuleohutuses enne Weekend Festival Balticut. Foto on illustreeriv.
Lääne päästekeskuse ohutusjärelevalve inspektorid külastavad Pärnu toitlustusasutusi, visiitide eesmärk on veenduda toitlustusettevõtete tuleohutuses enne Weekend Festival Balticut. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lähipäevadel külastavad Lääne päästekeskuse ohutusjärelevalve inspektorid Pärnu toitlustusasutusi, visiitide eesmärk on veenduda toitlustusettevõtete tuleohutuses enne Weekend Festival Balticut.

Lääne päästekeskuse ohutusjärelevalve büroo juhi Indrek Laanepõllu ütlust mööda ei ole külastused erandlikud ja olukord peab olema kontrolli all ka ilma suurürituseta.

"Teadaolevalt aga lisandub järgmisel nädalal tavapärastele linna külastajatele ja elanikele arvestatav hulk muusikasõpru, kes kindlasti soovivad samuti meie linnas pakutava hea ja paremaga kõhtu täita. Samuti on teada tõsiasi, et kus on palju rahvast, seal on suurem tõenäosus, et juhtub õnnetusi. Arvestades rahvamassi, mis Pärnusse oodata on, peavad poodnikud ja söögikohad suurendama ilmselgelt oma kaubavaru. Pahatihti ei piisa laoruumidest ja varu ladustatakse mõtlematult näiteks evakuatsiooniteele," selgitas Laanepõld külastuste tagamaid.

Ohutusjärelevalve juht lisas, et kindlasti ei ole eesmärk kedagi karistada, vaid just nimelt nõustada ja vajadusel leida lahendused, mis oleksid kasulikud ja ohutud nii äripidajale kui tema klientidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles