Vanalinna kool alustab tööd uuendatud hoones

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooli kahe hoone tööde kogumaksumuseks kujunes 4,9 miljonit eurot, Pärnu linnaeelarvest lisati sellele kaks miljonit.
Kooli kahe hoone tööde kogumaksumuseks kujunes 4,9 miljonit eurot, Pärnu linnaeelarvest lisati sellele kaks miljonit. Foto: Urmas Luik

Pärnu Vanalinna põhikooli rekonstrueerimistööd on lõppenud ja kooliaasta võib alata ajakohastes ruumides. Pidulik avamine tuleb 30. augustil.

Vanalinna põhikooli rekonstrueerimistöödega alustati eelmisel aastal hoolimata sellest, et eelmise aasta suvel ei olnud linnavalitsus kindel, kas projektile on võimalik toetust saada. Sihtasutusele Innove esitati ettepanek 2016. aasta juunis, taotlus rahuldati selle aasta 20. juulil.

Vanalinna põhikooli direktor Pille Tahker avaldas heameelt, et nii väärikas koolihoone on saanud uue hingamise. “Renoveerimise periood ei olnud lihtne, aga ootamine oli seda väärt. Nüüd on meil üks kaunimaid koolimaju kogu Eestis. Selle aasta 1. september on kooliperele eriline ja täname südamest kõiki, kes koolihoone valmimisega seotud olid.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles