Tunnustus võttis õppealajuhataja sõnatuks

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Mai kooli õppealajuhataja veetud projekt valiti “Ettevõtliku kooli” edulugude konkursil Pärnumaa parimaks. Pildil võtab laureaat vastu õnnitlusi.
Pärnu Mai kooli õppealajuhataja veetud projekt valiti “Ettevõtliku kooli” edulugude konkursil Pärnumaa parimaks. Pildil võtab laureaat vastu õnnitlusi. Foto: Mailiis Ollino

Üleeile külvati Pärnu Mai kooli õppealajuhataja Kaja Tammetalu maavalitsuse saalis üle kallistuste ja õnnesoovidega. “Ma olen sõnatu,” lausus naine pärast seda, kui oli kätte saanud kingikoti ja diplomi, millel kirjas “I koht”.

Tammetalu võitis haridusprogrammi “Ettevõtlik kool” edulugude konkursi. Tema veetud projekt “Väike teadlane” paistis silma 24 töö seast. Väiksed teadlased ehk Mai kooli esimese kuni kuuenda klassi õpilased said tänu õppealajuhataja tehtule kätt proovida programmeerimises, õppida robotite tööpõhimõtteid, kasutada legoklotse matemaatika omandamiseks, jõuda loodusele lähemale avastusõppe kaudu.

Tammetalu ise tõi projekti puhul erilisena välja koostöö Koidula gümnaasiumi õpilastega. “Kuidas suured lapsed toimetasid neljandikega ja neid aidata tahtsid – see oli nii vahva! Pisar tuli kohe silma,” meenutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles