GoBus pikendas Pärnu bussiliini Tallinna lennujaamani

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoBusi liinibuss Tallinna lennujaamas.
GoBusi liinibuss Tallinna lennujaamas. Foto: Go Bus

Septembrist avaneb bussiga Tallinna ja Pärnu vahel sõitjatel võimalus alustada või lõpetada oma reis Tallinna lennujaamas, et vältida ümberistumist pealinnas.

Viis korda päevas ehk kõikide GoBusi Tallinna–Pärnu liinide algus- ja lõpp-peatus on Tallinna lennujaamas. Tallinna ja Pärnu bussijaamast väljumiste ajad ei muutu. GoBusi arendusjuhi Kaur Sarve selgituse järgi tingis muudatuse soov ühendada Tallinna tähtsamad transpordisõlmed ja pakkuda inimestele võimalust saada lennujaama kaugbussiga.

"Otsustasime GoBusis luua nüüdisaegse transporditeenuse, millega inimene saab mugavalt oma kodulinnast reisida suurematesse transpordisõlmedesse: lennu-, bussi- ja raudteejaama," selgitas Sarv. "Soovime Pärnumaa elanikke igati hästi teenindada ja selleks lisasimegi liinile mõlemal suunal lisapeatuse."

Sarve teatel hakkasid nende firma bussid lennujaamas peatuma juba septembri alguses ja nüüdseks on selge, et inimesed on uuenduse hästi vastu võtnud. "Näeme, et peaaegu igas bussis on reisijaid, kes soovivad lennujaama minna," märkis ta. "Viimati sõitis Pärnust isegi üks suurem turismigrupp otse lennujaama."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles