Sõudjad kohanevad MMi kanalil vedela veega

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs Floridas hävitustööd teinud viienda kategooria orkaan Irma on sõudmise MMi võõrustavat Sarasotat säästnud.
USAs Floridas hävitustööd teinud viienda kategooria orkaan Irma on sõudmise MMi võõrustavat Sarasotat säästnud. Foto: Matti Killing

Eelmise nädala lõpul USAsse Floridasse MMile sõitnud Eesti sõudekoondis hakkab kohaliku kliimaga sina peale saama ja on valmis ülehomme algavates võistlussõitudes kõrges mängus kaasa rääkima.

Eesti sõudekoondise peatreener Matti Killing rääkis alaliidu uudistetoimetaja Vahur Mäele, et ehkki võistluspaigas valitseb 30kraadine kuumalaine, on nii nelja- kui kahepaadi sõitjate enesetunne hea ja mehed aklimatiseeruvad. Et Eesti ja Florida ajavahe on kuus tundi, läheb rusikareegli järgi sellega kohanemiseks pea nädal. “Tavaliselt kulub iga tunniga kohanemiseks üks päev,” märkis Mäe.

Kõva hävitustööd teinud viienda kategooria orkaan Irma, mis põhjustas USAs ligemale 40 inimese surma, pole võistluspaigas Sarasotas väga palju pahandust teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles