Oktoobris avavad tootjad tööotsijatele uksed

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajutise tööjõuvajaduse korral on Wendre läinud aastast alates kasutanud renditöötajaid, kes on pärit nii Lätist kui Ukrainast.
Ajutise tööjõuvajaduse korral on Wendre läinud aastast alates kasutanud renditöötajaid, kes on pärit nii Lätist kui Ukrainast. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa tööandjad kutsuvad inimesi oktoobris oma tegevuse ja vabade töökohtadega lähemalt tutvuma.

Töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Gerli Mets rääkis, et mõte tuli tootmisettevõtjailt, kelle arvates oli kevadine töömess hea viis tulevaste töötajatega kohtuda, kuid suurim tööjõuvajadus valitseb sügiseti. Avatud uste aegu näevad tööotsijad tööprotsessi kohapeal oma silmaga, saavad põhjaliku ülevaate tööst ja oma ametisse sobivusest. Metsa teatel pole töötukassa sellisel kujul töömessi jätkuüritust varem teinud, kuid nii tööandjate kui -otsijate huvi on juba suur.

Lante tootev AS Rapala Eesti on tootmisjuht Jaan Gustavsoni väitel varemgi töötukassaga koostööd teinud. Ettevõtte uksed on huvilistele avatud kahel päeval. Meeskonda otsitakse landivalmistajaid ja -viimistlejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles