Väiketootja aitab veerandtunniga õhtusöögi valmistada

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ecofarmil on Balti jaama turul müügilett, kuhu jõuab Lemmetsas ette valmistatud kala.
Ecofarmil on Balti jaama turul müügilett, kuhu jõuab Lemmetsas ette valmistatud kala. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Audru vallas Lemmetsa külas pannakse Ecofarmi kalatsehhis fooliumpakendisse eri marinaadidega forellifileed, mida saab otse ahju pista, nii et toit valmib 15 minutiga. Farmare kaubamärgi all müüdav Saaremaa võiga forellifilee valiti muuseas tänavu kevadel Eesti toiduainete konkursil parimaks Lääne-Eesti väikeettevõtte tooteks.

Uudsete toiduvalmistamist lihtsustavate pakenditega tuli firma välja täpselt aasta tagasi. Ecofarmi juhatuse esimehe Henry Otsa ütlust mööda on aasta toote sissetöötamiseks väga lühike aeg.

Ometi näitab Ecofarm eeskuju, kuidas väike ettevõte leiab oma niši, valmistades tooteid, mis muudavad söögiteo lihtsamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles