Pärnu tervisekeskused teevad remonti ja otsivad uusi turge

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonia spaa.
Estonia spaa. Foto: Hille Rokk

Suur osa Pärnu tervisekeskustest ja spaadest kasutavad praegust klientide vähesust remondiks ja puhkusteks, samas pakutakse klientide ligimeelitamiseks hulgaliselt soodustusi ja otsitakse uusi turge.


Mõnenädalasel talvepuhkusel on taastusravikeskus Sõprus, Estonia kaks korpust ning spaahotell Viiking. Tööd alustatakse taas kuu teises pooles. Spaa- ja konverentsihotell Strand sulges veebruari lõpuni kestvaks remondiks oma spaa, vahendasid

ERR Uudised

"Aktuaalne kaamerat".



Strandi tegevdirektor Aime Vilgase hinnangul on neil nii kodu- kui välismaiseid kliente  umbes kolmandiku võrra vähem kui mullu, ära jääb nii mõnigi konverents. Seetõttu on madalseisu mõistlik ära kasutada tarvilikeks töödeks



Sanatoorium Tervise ja Tervise Paradiisi juhatuse liikme Jaan Ratniku sõnul pole klientide koguarv  nende asutustes märkimisväärselt vähenenud, kuid kliendi kohale meelitamiseks tuleb hindu korrigeerida. Kõige vähem vajab Eesti ettevõtlus praegu aga suhtumist, et kõik on halvasti. Pigem võiks just praegu võimalusel oma tervist turgutada, arvas ta.



Pärnu tervise-ettevõtjad loodavad, et näiteks Soome turistid valivad lähitulevikus tänu kaugete soojade maadega võrreldes soodsamatele hindadele praegusest sagedamini Eesti puhkuse. Taastusravikeskuse Estonia juhataja Vello Järvesalu kinnitas, et tööd tasub teha ka idasuunal.



Seda meelt olid kõik küsitletud Pärnu ettevõtjad küll, et alanud aasta ei tule kerge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles