Lätlaste “Punjaba” etendused Endlas jäävad ära

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armastuskolmnurk lätlaste moodi.
Armastuskolmnurk lätlaste moodi. Foto: Liepaja teater

Pühapäeval ja esmaspäeval Endla teatri Küünis toimuma pidanud Liepaja teatri külalisetendused Lauris Gundarsi lavastusega „Tema Taevaliku Õnneküla potitehas“ jäävad ära.

Liepaja teater palub publikult vabandust ja loodab, et võib-olla tekib kunagi tulevikus siiski võimalus lavastusega Eestit külastada, vahendas Endla teatri pressiesindaja.

„Tema Taevaliku Õnneküla potitehas“ on Lauris Gundarsi dramatiseering Peet Vallaku novellist „Epp Pillarpardi Punjaba potitehas“, mis esietendus 2011. aasta juunis ja pälvis hiljuti kaks läti teatri aastaauhinda: parimale naisnäitlejale ja noorele näitlejale.

Külalisetendused otsustati anda just Pärnus, sest Endla teatri laval on Vallaku novellil tähelepanuväärne ajalugu: sündinud on kaks õnnestunud lavastust, aastal 1974 Kaarin Raidi ja 1991 Priit Pedajase lavastatuna.

Piletid ostetakse tagasi Endla teatri kassas ja Piletimaailmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles