Hyundai Pärnu esindus nüüd Ascaris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ascar

KOMMERTSTEKST

Korea autotootja Hyundai Pärnu esindus asub 23. veebruarist uues asukohas, kus tegutseb nii teenindus kui uute autode müügisalong.


Varem Härma kaubahoovis aadressil Kilgi 4 paiknenud Hyundai esindus asub nüüd Ascari salongis Tallinna mnt 89a. Kilgi tänava esindus on suletud alates 20. veebruarist.

Uues esinduses Tallinna maanteel saavad Pärnu Hyundai omanikud tehtud kõik, mis nende neljarattalisele sõbrale vaja, alates lambipirni vahetusest ja lõpetades uue auto ostuga.

AS Ascar Auto majja Tallinna maanteel kolis Hyundai esindus seoses AS Korea Auto müügiga Amserv Grupi ASile eelmise aasta lõpul. Ascar kuulub samuti Amserv Gruppi ja on seni keskendunud Opeli ja Chevrolet' müümisele ja teenindamisele.

Hyundai on viimastel aastatel teinud võidukäiku kõigil turgudel üle maailma, kaasa arvatud Eesti, olles hinnatud oma kvaliteedi ja usaldusväärsuse poolest. Tasub märkida, et Suurbritannias välja antav maailma vanim autoajakiri Autocar valis Hyundai mullu aasta autofirmaks.

“Hyundai on jõudnud arengus uuele tasemele, pakkudes teravat konkurentsi kõigile tugevamatele autotootjatele,” kinnitab Amserv Grupi juhatuse esimees Raivo Kütt. “Kui mõne aasta eest seati eesmärgiks jõuda viie suurima autotootja hulka, teevad arengud automaailmas võimalikuks koha esikolmikus.”

Amserv Grupp on üks suuremaid autode edasimüügi ja teenindusega tegelevaid kontserne Baltimaades. Kontsernis töötab kokku üle 450 töötaja nii Eestis kui Lätis. Pärast ühinemist on Amservil 15 esindust Tallinnas, Pärnus, Tartus, Paides, Viljandis ja Riias.

KOMMERTSTEKST 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles