Huvilisi oodatakse matkama

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matkaline Tolkuse raba matkarajal.
Matkaline Tolkuse raba matkarajal. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Keskkonnaamet korraldab sel pühapäeval, 23. septembril loodusesõpradele sügismatka, millel saab tutvuda Pärnumaa edelaosa loodusväärtustega.

“Kevadised looduskaitsekuu bussimatkad on olnud väga popid, kohad on täis saanud kiiresti ja seetõttu korraldab keskkonnaamet matkasid ka sügisel,” rääkis keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik. “Oluline on, et avastatakse kodukandi loodust ja õpitakse seda paremini tundma.”

Egiidi all “Tere sügis!” korrladab keskkonnaamet 22.-29. septembrini Eesti eri paigus kokku 15 matka, mida juhendavad keskkonnaameti spetsialistid ja kohalikud giidid.

Matkade eesmärgiks on tuua inimene kodust välja kodukanti avastama. Matkadel peetakse piknikku, mistõttu tuleks kaasa võtta oma leivakott.

Matkad on tasuta ja registreeruda saab kuni kohti jätkub.

Pärnu matka buss väljub pühapäeva hommikul kell 10 teater Endla esisest parklast ja registreeruda tuleks e-posti aadressil merike.palginomm@keskkonnaamet.ee.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles