KK Pärnu kaotas Rakveres Tarvale

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonna suurim korvikütt oli Kristjan Kitsing.
Pärnu meeskonna suurim korvikütt oli Kristjan Kitsing. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond jäi Eesti korvpallimeistrivõistluste teises voorus 84:100 alla Rakveres sealsele Tarvale.

Esimestel minutitel haarasid kiire eduseisu pärnakad. Seejärel sai Rakvere kohtumise alguse närvilisusest üle ja veerandaja lõppedes olid ees juba nemad 29:26. Teisel veerandil haaras kodumeeskond initsiatiivi kindlalt enda kätte, kasvatades tasapisi eduseisu. Puhkepausile mindi virulaste 54:40 juhtimisel.

"Rakvere üllatas meid kodus hea visketabavusega, eriti hädas olime nende Läti mängumeeste Umbrasko ja Laksaga, kes tabasid ilmeksimatult. Nad said teisel veerandil 15punktilise edu, mida meil tagasi enam mängida ei õnnestunud," kommenteeris pärnakate treener Mait Käbin.

Teine poolaeg kulges Tarvase kontrolli all. Pärnakatel ei jäänud muud üle, kui tunnistada Andres Sõbra hoolealuste 100:84 paremust.

"Kahjuks oli meie individuaalne kaitse alla igasugust arvestust, mida näitavad 100 endale visata lastud punkti. Siiski julgen väita, et võime Rakveret kodusaalis võita, kuna meil arenguruumi jätkub," märkis Käbin.

"Pärnu on hea meeskond. Vägev mäng oli. Kõik poisid võitlesid suure südamega," lausus Rakvere Tarvase peatreener Andres Sõber.

Pärnakate resultatiivsemad olid kaks Kristjanit: Kitsing viskas 18 ja Evart 17 punkti. Rain Raadik toetas neid 14 punkti ja 16 lauapalli ning Augustas Peciukevicius 10 silmaga.

Üleplatsimees oli Rakvere poolelt Maris Laksa, kes viskas 28 punkti ja võttis kuus lauapalli. Reimo Tamm lisas 17, Illimar Pilk ja Juris Umbrasko mõlemad 14 ning Renato Lindmets 13 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles