Noored on oodatud Euroopa Parlamenti mängima

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu noorte infoportaali koduleht.
Pärnu noorte infoportaali koduleht. Foto: Pärnu noorte infoportaal

Et noored saaksid ettekujutuse, kuidas töötab Euroopa Parlament, toimub Pärnu  õppenõustamiskeskuses (Metsa 1) 7. aprillil kell 12 selleteemaline simulatsioonimäng.


Neljatunnise mängu käigus jäljendatakse Euroopa Parlamendi toimimispõhimõtteid. Mäng on üles ehitatud noortele aktuaalsetest teemadest kokku pandud probleemistiku läbimängimisele, selgitas Pärnu noorte infopunkti karjäärinõustaja Kätlin Muru.



Osalejad saavad mängu tarbeks ettevalmistatud materjalidest teadmisi fraktsioonide/komisjonide positsioonide erinevustest ja mõistavad kompromisside osa ja olulisust parlamendi töös.



Kõigi osalejate vahel loositakse välja auhinnad: soodne suvereis Euro<26 projektilaagrisse, koht Noorte projektijuhtide koolis ja hulganisti väiksemaid auhindu.



Osalemiseks tuleb end kuni 6. aprillini kirja panna noorte infoportaalis http://noored.parnu.ee, e-posti aadressil noorteinfo@parnu.ee või telefonil 443 1515.



Simulatsioonimängu korraldab MTÜ Eesti Euroopa Liikumine, mängu toimumist toetab Euroopa Komisjoni Eesti esindus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles