Maadlejad teenisid pealinnas kaks esikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändrast pärit Alo Toom (punases) võidutses 84 kilo kaaluvate matimeeste konkurentsis.
Vändrast pärit Alo Toom (punases) võidutses 84 kilo kaaluvate matimeeste konkurentsis. Foto: Toomas Huik/Postimees

Kristjan Palusalu mälestusvõistlustel kreeka-rooma maadluses Tallinnas võitsid Pärnumaa juurtega sportlastest esikoha Alo Toom ja Argo Mitt.

84kiloste meeste konkurentsis alistas Vändra klubi Suure Karu Pojad treeneri Karl Pajumäe kasvandik Toom eelringis leeduka Julius Matuzeviciuse, veerandfinaalis rootslase Christoffer Nilssoni ja poolfinaalis eestlase Erkki Alaku.

Esikohta otsustavas matšis sai Tallinnas Eesti koondise peatreeneri Henn Põlluste käe all harjutav Toom jagu soomlasest Sebastian Huovinenist.

Kaalukategoorias kuni 66 kilo võitis Paikusel Gristen Heinmetsa juhendamisel treeniv Mitt kõigepealt Jaanus Lepiku ja poolfinaalis pani ta oma paremuse maksma lätlase Aleksanders Jurkjansi vastu. Finaalis alistas Pärnumaa Leo maadlusklubi sportlane Mitt soomlase Esa Uimoneni.

Kristjan Palusalu mälestusvõistlustel osalesid seitsme riigi maadlejad ja paremus selgitati seitsmes kehakaalus.

Kolmanda esikoha jättis Eestisse Ardo Arusaar, kes oli parim 96 kilo kaaluvate matimeeste seas.

Londoni olümpiahõbe Heiki Nabi pidi 120kiloste meeste konkurentsis leppima rootslase Johan Eureni ja leeduka Mindaugas Mizgaitise järel kolmanda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles