Pärnu Keskuses avaneb näitus “Art Fair”

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Keskus.
Pärnu Keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Keskuse 3. korruse galeriis avatakse laupäeval, 3. novembril Life Zone projekti lõppnäituse "Art Fair".

Juulist novembrini korraldas Life Zone noorteühendus ulatusliku kunstiprojekti vene ja eesti keelt kõnelevatele noortele, mille käigus toimusid kunstiteemalised seminarid, koolitused, meistriklassid ja diskussioonid.

Sada noort inimest Pärnust ja teistest Eesti linnadest kohtusid Moskva, Tallinna ja Pärnu kunstnikega, said neilt foto-, filmi-, animatsiooni-, maalimis-, nüüdiskunsti- ja moeteadmisi ning nippe, kuidas väljendada ennast kunsti keeles.

Projekti raames valmis palju huvitavat materjali, mida saab näha kahe nädala jooksul Pärnu Keskuses.

Näituse “Art Fair” avamisüritusel laupäeva pärastlõunal saab tutvuda noorte loojatega, kohtuda Life Zone noorteühenduse liidritega, maitsta “kunsti suupisteid”, osaleda Ipod’i loosimises, näha moe-show’d, kirjutada endale kirja tulevikku ja palju mud,” tutvustasid projekti koordinaatorid Jelena Leetmaa ja Anna Korjakina.

Näituse avamisel tutvustatakse fotode vahetamise algatust, mis sai alguse Peterburis ja on nüüd populaarne üle maailma. “Algatuse sisu seisneb selles, et kõik soovijad saavad osaleda: on vaja tuua üks või mitu oma pilti ja panna näpitsatega kuivatusnööri peale,” selgitas Leetmaa. Pildile võib panna kontaktandmed või huvitava lause inimesele, kes selle pildi valib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles