IT-firma aitab kutseharidust arendada

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskus ja Ithaldus.ee OÜ sõlmisid koostöölepingu, mille kohaselt kutsehariduskeskus ja ettevõte peavad oluliseks kutsehariduse taseme edaspidist tõstmist ja arendamist Pärnumaa regioonis.

Kutsehariduskeskus arvestab õppekavade koostamisel Ithaldus.ee OÜ ettepanekutega, tunnustab ettevõtet infokommunikatsioonitehnoloogia valdkonna praktikabaasina ja kinnitab praktikabaaside nimistusse, rääkis Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Rabbi.

Ithaldus.ee OÜ tegevjuhi Annely Kevade sõnade kohaselt tunneb nende firma sotsiaalset vastutus ja peab tähtsaks Pärnu linna ning kutsehariduse arengut. Neil on varasemad koostöökogemused heategevus- ja koostööprojektides. Kutsehariduskeskuse ja Ithaldus.ee OÜ ühishuvideks on infokommunikatsioonitehnoloogia valdkonna haridus- ja ettevõtluskeskkonna konkurentsivõime tagamine.

Sel reedel andis Ithaldus.ee OÜ kutsehariduskeskusele üle viis Apple eMac tüüpi kasutatud lauaarvuti komplekti eesmärgiga luua õpilastele paremad võimalus operatsioonisüsteemide tundmaõppimiseks, peale selle seadmeid varuosadeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles