Vikerraadio tegi Vanalinna kooli lastega raadiosaateid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vanalinna kooli õpilased Vikerraadio saadet lindistamas.
Pärnu Vanalinna kooli õpilased Vikerraadio saadet lindistamas. Foto: Erakogu

Täna külastas Pärnu Vanalinna kooli Vikerraadio ajakirjanik Kadri Tiisel ja lindistas õpilastega kaks raadiosaadet, mis lähevad eetrisse veel sel aastal.

„Ühes saates vestlesid teatri teemadel näiteringi lapsed Kädi, Liisa ja Hubert, kes eelmisel päeval olid käinud Endla teatris vaatamas lavastust "Tiiger, tiiger", nad vaatasid nii vanemale kui nooremale vanuserühmale lavastatud etendust ja vahendasid siis oma teatrielamusi raadiokuulajatele,“ kirjeldas Vanalinna kooli huvijuht Marje Vaan. Teatrisaade on Vikerraadios eetris 18. detsembril kell 9.45 ja 18.30.

Teises saates "Mina arvan" vaatasid möödunud aastale tagasi ja meenutasid sellest põnevamaid seiku Karl Andreas, Kevert-Gren, Frida, Kerttu-Johanna, Karl-Erik ja Cristi. See aastat kokkuvõttev saade läheb eetrisse just aasta viimasel päeval samadel kellaaegadel.

Kõiki saateid saab kuulata ka Vikerraadio kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles