Koolitustesari õpetab säästlikult tarbima

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

27. aprillil stardib Pärnus Põnnila mängumaal täiskasvanutele mõeldud tarbijakasvatusteemaline koolitustsükkel “Tarbimine ja toimetulek”.


Tarbijakasvatuse eesmärk on suurendada inimese eluga toimetulemise oskusi, suunata tarbimisvalikuid mõjutavate tegurite hindamist ja õpetada analüüsima tehtud valikute mõju elule ja keskkonnale.



Osalejad viiakse kurssi tarbimist puudutava seadusandlusega, õpetatakse koostama pere eelarvet. Samuti räägitakse tervislikust toitumisest ning toodete ohutusest ja selgitatakse reklaami olemust.



Koolituse maht on 24 tundi, millest poole moodustab auditoorne töö, mis koosneb nii loengutest kui grupiülesannetest. Sellele lisandub 12 tundi iseseisvat tööd praktiliste ülesannete lahendamisena.



Loengud toimuvad 27. aprillist neljal järjestikusel esmaspäeval 13-16 Kuninga 19, koolituse hind on 150 krooni. Juhendaja on Varje Ojamets Pärnumaa tarbijaühingust.



Osalejale, kes esitab praktilised tööd ja osaleb küllaldasel määral loengutes, väljastatakse tunnistus.



Tarbijakoolitusele saab registreeruda ja lisainfot küsida meilil malle@ponnilaringid.ee või telefonil 5341 0936.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles