Pärnakad teenisid kuuenda võidu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Pärnu sai taas võidurõõmu maitsta. Arhiivifoto.
KK Pärnu sai taas võidurõõmu maitsta. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond teenis Eesti meistriliiga turniiril oma kuuenda võidu, alistades võõrsil ühe punktiga Tallinna Kalevi.

Mängu avaveerandi järel asus 25 : 22 juhtima pealinna meeskond, kuid teisel poolajal haaras juhtohjad Pärnu meeskond ja poolajale mindi juba pärnakate eduseisul 43 : 33.

Kolmanda veerandiga suutis Kalev tagasi mängida ühe punkti ja viimasele mänguveerandile mindi vastu seisul 59 : 68.

Neljandal veerandajal vähendas Kalev vahet, ent napi 92 : 91 võidu napsas lõpuks Pärnu meeskond.

„Alustasime hästi, aga siis tekkis hetkeline rahulolu ja nad (Tallinna Kalev) tulid mängu tagasi. Poolaja lõpus aga olime jällegi kindlamad ja saime kümne punktiga ette. Aga see, mis nad kolmandal veerandajal tegid – viskasid kolmeseid seitsmest seitse. Vahe küll püsis meie kasuks, kuid nad hoidsid oma hullude kolmestega meid nende haardeulatuses,“ rääkis KK Pärnu abitreener Rait Käbin portaalile basket.ee.

„Meie rünnaku kohta ei ole midagi halba öelda. Siiski lasime neil teisel poolajal visata 60 silma, mis on palju. See oli meile vajalik võit, kuna oleme saanud mitu nappi kaotust ja seda on väga vaja meie enesekindluse jaoks,“ lisas Käbin.

Pärnakate suurim korvikütt oli 24 punkti toonud Osvaldas Matulionis. Augustas Peciukevicius viskas 20 ja Rain Raadik 15 punkti.

Kalevile tõi Marc Campbell 20 punkti.

Pärnu meeskonnal on 17 mängust kuus võitu, millega ollakse üheksa meeskonna konkurentsis kuuendal kohal.

Pärnakate järgmine meistriliiga mäng on 1. veebruaril Rakveres Tarvaga. Enne seda peetakse kodus kaks kohtumist Balti liigas. Teisipäeva õhtul on Pärnu meeskonna vastaseks Riia Barons kvartals ja järgmisel reedel Ventspils.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles