Rüütli tänaval silm peas

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui linnavalitsus, politseijaoskond ja turvafirma kokkuleppele jõuavad, on Pärnu kesklinn varsti kaameravalve all. Esialgu jälgib tehissilm vaid Lasteparki.
Kui linnavalitsus, politseijaoskond ja turvafirma kokkuleppele jõuavad, on Pärnu kesklinn varsti kaameravalve all. Esialgu jälgib tehissilm vaid Lasteparki. Foto: Ants Liigus

Läinud reedel Pärnusse Rüütli tänavale endise haridusameti maja külge kinnitatud kaamera annab lootust, et linnavalitsuse ja kohaliku politseijaoskonna koostöös saabki kesklinn taas kaameravõrgustikuga kaetud.

Esialgu on turvaettevõttelt GSMvalve OÜ saadud ja Lastepargi poole vaatav kaamera Pärnus kaheks nädalaks testimisel. “Selle mõttega, et kui nüüd käivitub politsei ja linnavalitsuse koostöö, on meil juba üks kaamera olemas ja ilmselt võime siis selle ettevõtte endale koostööpartneriks võtta,” rääkis linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas. “Kahe nädala jooksul vaatame, kui kvaliteetne pilt on ja kas see sobib meile, kui läheme seda teed, et hakkame politseiga valvekaamerate osas koostööd tegema.”

GSMvalve OÜ juhatuse liikme Hans Alteri info kohaselt on vähetõenäoline, et kaamerapilt pettumuse valmistaks. Tema kinnitusel on testimiseks paigaldatu Avigiloni kaamera maailma parima suumiga ja toodetud just välitingimustes suurte territooriumide jälgimiseks. Ka üle interneti ja nutitelefoni vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles