Jõustruktuurid puistasid Tervise renoveerijaid

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi kahel alltöövõtufirmal tekkisid segadused maksuametiga, käis töö eile ehitusel edasi. Aprillis peaks Tervisele üle antama uue ilmega jõeäärne 5korruseline 2003. aastal ehitatud hotellikorpus.
Kuigi kahel alltöövõtufirmal tekkisid segadused maksuametiga, käis töö eile ehitusel edasi. Aprillis peaks Tervisele üle antama uue ilmega jõeäärne 5korruseline 2003. aastal ehitatud hotellikorpus. Foto: Urmas Luik

Maksu- ja tolliameti, tööinspektsiooni ning politsei- ja piirivalveameti töötajad kontrollisid sanatooriumis Tervis hotellikorpust renoveerivaid ehitustöölisi ja avastasid rea rikkumisi, objektil peeti kinni üks tagaotsitav välismaalanegi.

Tervises käib juba jaanuarikuust jõepoolse hotellikorpuse reonoveerimine, peatöövõtjaks on OÜ Tafrix.

Läinud nädalal sisenesid remonditavasse hoonesse riigi kolme jõustruktuuri töötajad, peatasid ehitustöö ja kontrollisid tandril töötavate tööliste töösuhteid ja maksukohustuse täitmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles