Peeter jagab Paweli ja Pauliga kaalulangetamisrekordit

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter. Pawel. Paul. Jason.
Peeter. Pawel. Paul. Jason. Foto: PP

Tähelepanelikud lehelugejad tuvastasid, et kaalulangetajast 36aastasel Pärnu Peetril on vähemalt kaks kaksikvenda, üks neist, Pawel, elab Poolas Katowices, teine, Pauli nime kandev vend on end aga sisse seadnud Saksamaal Bremenis.

Täpselt nagu meie oma mees Peeter, kellest Pärnu Postimees kirjutas teisipäevases lehenumbris, on Poola Pawel ja Bremeni Paul suutnud kahe kuuga 24 kilogrammi võrra kõhnemaks muutuda.

Peeter, Paul ja Pawel on oma elustiililt äravahetamiseni sarnased nagu ühe muna kolmikud. Kõik kolm armastasid õlut rohkem kui enda eest hoolitsemist, mistõttu, nagu kõigi kolme naised ühiselt leidsid, ei sarnanenud nad oma füsioloogilistelt parameetritelt just Christiano Ronaldoga. Seda kuni jaanuarikuu 13. päevani, mil teineteisest tuhandete kilomeetrite kaugusel paiknevad vennaksed üheaegselt Weight Lossi kaalulangetamistabletid avastasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles