Selgusid osavaimate kätega õpilased

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööriistad.
Tööriistad. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Pärnu linna käsitöö ja kodunduse olümpiaadil tüdrukutele ning töö- ja tehnoloogiaõpetuse olümpiaadil poistele panid oma oskused proovile 8.–9. klasside õpilased.

8. klasside käsitöös oli ülekaalukalt parim Kerstin Ollo Ülejõe gümnaasiumist (õpetaja Mari-Liis Kirss), teiseks tuli Hanna Sults ühisgümnaasiumist (Helen Tinkus) ja kolmandaks Karmen Mardik Ülejõe gümnaasiumist (Mari-Liis Kirss).

9. klassidest oli käsitöös osavaim Kristin Lisette Jõgiste Kuninga tänava põhikoolist (Elje Lõhmus), teine Emilia Laas Koidula gümnaasiumist (Margit Toim) ja kolmas Marlen Hunt Rääma põhikoolist (Jekateriina Maasikas).

Kodunduses oli kaheksandikest esikoha vääriline Kelly Leppik ühisgümnaasiumist (Helen Tinkus), teise koha sai Epp Peetsalu Ülejõe gümnaasiumist (Mari-Liis Kirss) ja kolmanda Karoliine Aus Vanalinna põhikoolist (Heli Liiv).

Üheksandike tugevaim kodunduses oli Õnnela Kuura Raeküla koolist (Agne Jepiselg), teine Anastasia Vinogradova Vanalinna koolist (Heli Liiv) ja kolmas Maarja-Liis Linnas Kuninga tänava koolist (Elje Lõhmus).

Töö- ja tehnoloogiaõpetuses oli 8. klasside seas võidukas Martin Liiva ja teise koha sai Taisto Roosipuu Ülejõe gümnaasiumist (Enn Kübar), kolmas oli Kristo Eller Vanalinna põhikoolist (Peeter Laos).

9. klasside osas oli esimene Karl-Sander Sempelson Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Peeter Laos), teist kohta jagasid Kairo Pettai Sütevakast (Peeter Laos) ja Peter-Sten Annus Rääma koolist (Margus Rikk).  

Käsitöö ja kodunduse olümpiaadi korraldasid aineühenduse juht Elje Lõhmus ja õpetaja Vilve Noppel, töö- ja tehnoloogiaõpetuse olümpiaadi ainejuht Enn Kübar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles