Vindi Volli: Kevad südames

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Nad vist mõtlevad, et keegi ei saa aru. Et mingisugune anonüümseks jääda sooviv Eesti või Nigeeria kodanik korjab nüüd oma ebatsensuursed mõrrad kaenlasse, jookseb mööda jääteed Kihnu saare juurde ja laseb seal kõik salaja vee sisse. Ja et nemad ronivad siis hange tagant käpuli välja ja hakkavad kviitungit kirjutama. Tutkit-bratkit-viskit!

Minul näiteks ei ole küll ühtegi mõrda ega muud asja, aga mina lasen need alati sihukeses kohas vee sisse, kus üldse hangesid pole ja kust mitte keegi ei saa käpuli välja ronida, nojah. See jäätunud maantee kevadine pidulik avamine on, muide, üldse üks suur küsimise märk.

Juhannes käis näiteks eile öösel just Kihnu saare peal ja ütles, et sellel maanteel ajab üks auk teist auku kaikaga taga, aga kätte ei saa. Et pole isegi asfalti peale pandud ega valguse foore üles seatud ega libeda peale liiva pillutud ega midagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles