Allkirjaga elektrihinna tõusu vastu

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheksa korda mõõda, üks kord lõika. Emil Rutiku Rocca al Mare kaubanduskeskuses kuulamas Elekter.ee müügimeest Tanel Orrot.
Üheksa korda mõõda, üks kord lõika. Emil Rutiku Rocca al Mare kaubanduskeskuses kuulamas Elekter.ee müügimeest Tanel Orrot. Foto: Andres Haabu / Postimees

Emil Rutiku ja Lilleküla selts on protestiks elektrihinna tõusu vastu alustanud kodanikualgatuse korras üle-eestilise allkirjade kogumisega. Toetushääle saab anda internetiaadressil http://www.lillekylaselts.ee.

„Kui istud, käed rüpes, ei sünni paraku midagi,” tõdes saatejuht ja muusik Emil Rutiku seoses laia kõlapinda leidnud ideega. „Ma ei plaani olla suure lipuga kõige ees, ma ainult tahan, et ühineme, et saame aru: ainult üheskoos on millegi muutmine võimalik.”

Ent reformida on rääkija hinnangul tarvis, sest rahva eest otsustamine, täpsemalt rahva selja taga rahva nimel sahkerdamine on jõudnud sinnamaale, et sellele on tarvis panna piir. Panna enne, kui on pöördumatult hilja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles