Kutsehariduskeskus asub uut moodsat õppekompleksi ehitama

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse uue õppekompleksi ehitus peaks valmima järmise aasta 6. augustiks.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse uue õppekompleksi ehitus peaks valmima järmise aasta 6. augustiks.

Esmaspäeval kell 13 sõlmib Pärnumaa kutsehariduskeskus (PKHK) pidulikult uue õppekorpuse projekteerimis- ja ehituslepingu firmaga OÜ Wolmreks Ehitus.


Uus õppekorpus hakkab asuma Niidupargi õppekorpuse idapoolses küljes. Kavandatavasse hoonesse on planeeritud peale õppe- ja praktikaruumide juuksurisalong, restoran, auditoorium, raamatukogu. Korruste keskel paikneb aatrium ja õpperuumid asuvad ümber selle. „Hoone siselahenduse üldideeks on tugeva ühtsustunde tekitamine,“ ütles Pärnumaa kutsehariduskeskuse teabetalituse juhataja Anneli Puudersell.



Hoone üleandmise lõpptähtaeg on 6. august 2010 ja ehituslik maksumus on üle 42 miljoni krooni.



Õppekorpuse projekteerimine ja ehitamine saab teoks projekti "Toitlustus-teenindusõppe praktikabaas, tugistruktuurid ja sisseseaded" raames. Projekti rahastakse täies mahus Euroopa regionaalarengu fondi meetmest "Kutseõppeasutuste õppekeskkonna kaasajastamine". Projekti kogumaksumus on üle 82 miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles