Idüllifestival haarab tänavugi Kilingi-Nõmme

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Schillingu” festivali sümboliks on Kilingi-Nõmmele iseloomulikud asjad. Tänavu on selleks käbid, mullu olid kapsad ja kahe aasta eest puuriit koos traktoriga.
“Schillingu” festivali sümboliks on Kilingi-Nõmmele iseloomulikud asjad. Tänavu on selleks käbid, mullu olid kapsad ja kahe aasta eest puuriit koos traktoriga. Foto: Meisi Volt

Juuli esimesel nädalavahetusel leiab Pärnumaal Kilingi-Nõmmes seitsmendat korda aset Eesti kõige idüllilisem indie-festival “Schilling”, mis loodab kaasata festivali tegemistesse linnakese elanikudki.

“Schillingu” peakorraldaja Ants Tõnissoni sõnade järgi ootab festival tänavu maalilisse Kilingi-Nõmme vähemalt 3500–4000 külastajat ja arusaadavalt keerab selline rahvahulk linna elu üheks päevaks täiesti pea peale.

“Juba mullu oli tunda, et taluvuspiir kergelt läheneb,” tõdes Tõnisson. “Festivaliala hakkas kitsaks jääma, sellepärast laiendame seda tänavu ajutiselt. Kohalikel ettevõtjatel on võtnud aega, et üritusega kaasa tulla, kuid siingi hakkab koostöö üha paremini laabuma.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles