Väikesed ja kindlad sammud kasvatavad pereäri

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengineiuks sirgunud Ellen Mjakonkihhil on pereäris suhtekorraldaja roll ja ta peab läbirääkimisi India, Tšehhi, Hiina, Venemaa, Läti, Austria ja Leedu kaubapakkujatega.
Tudengineiuks sirgunud Ellen Mjakonkihhil on pereäris suhtekorraldaja roll ja ta peab läbirääkimisi India, Tšehhi, Hiina, Venemaa, Läti, Austria ja Leedu kaubapakkujatega. Foto: Urmas Luik

Irina Mjakonkihh koos perekonnaga veab ühise tandemina Rüütli tänaval seitsmendat aastat ehtekauplust ja on omas valdkonnas ettevõtlik, sest kuu aja pärast on kavas avada e-pood.

Irina Mjakonkihh alustas füüsilisest isikust ettevõtjana 1999. aastal, tegutsedes põhiliselt väikekaupmehena. Toona täitis ta firmade kaubatellimusi, liikudes ärimaailmas edasi väikeste, ent kindlate sammudega.

Kui Mjakonkihh 2005. aasta lõpus vastavatud Kungla kaubamajas tühja müügiboksi märkas, tekkis temas silmapilkne teadmine, et sellest saab tema poeke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles