Vindi Volli: Kogutud mälestused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Alguses oli lihtsalt arusaamatus, aga pärastpoole kiskus puhta jamaks. Sõitsin nimelt autobussiga ühte kohta, mingisugune kontrolli moodi asi tuli tagurpidi esimesest uksest sisse ja küsis minu käest mingisugust pileti moodi asja. Mina olin asja kahjuks koju külmkappi unustanud ega saanud vajalikku vastutulelikkust ilmutada.

Siis küsis kontrolli moodi asi dokumenti. Ütlesin niimoodi suhteliselt viisakalt, et andmise kaitse inspektsioon ei luba kodaniku intiimelu kohta teavet koguda ja kui tema oma rumalat jonni ei jäta, siis pöördun esimesel tööst vabal hetkel rahvakohtu poole. Tema ei jätnud ja mina pöördusingi.

Rahvakohtus küsiti, kes ma sihuke olen. Mina ütlesin, et pole lubatud ebatervet huvi ilmutada ja teavet koguda. Et mõistke minu kasuks moraalne kahju välja ja ärge aega viitke. Või muidu pöördun mujale ja veel kaugemalegi. Nemad ei mõistnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles