Vindi Volli: Igasugu juttu igasugu loomadest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Käisin päise päeva ajal mööda parki ja otsisin tee pealt kopikaid. Et äkki mõni on kogemata kaine peaga maha pillanud, võtaksin üles ja tagastaksin omanikule. Või umbes kuidagi niimoodi.

Noh ja käisin siis, nina vastu muru, ja äkki nägin, et kodanikud lõhuvad ilusat värvilist istumise pinki. Võtavad aga otsast kinni ja murravad mis pane kas või silmad kinni. Ma olen lapsepõlves palju sporti teinud, tamkat ja doominot mänginud, sellepärast astusin julgesti ligi ja küsisin sosinal et, vabandage mu ebaviisakust, aga misasja teie teete.

Kodanikud ütlesid, et pulli teevad. Mina ütlesin, et kui pulli teete, siis on teil varsti sõrad konksus. Et Pärnu rannas tahtis üks pull ka pulli teha, aga … nojah. Mille peale kodanikud enam pulli ei teinud, vaid hakkasid koledasti kartma ja läksid laiali. Ma hakkasin siis jälle kopikaid otsima ja astusin sisse. Tead küll, mille sisse. Õhtul lugesin lehest, et igaüks, kes pulli teeb, jätab aastas maha üheksa tonni tahesõnnikut ja kaks tonni virtsa. Mis tähendab, et varsti oleme kaelast saadik sees, sest meie linnas on väga palju pullitegijaid. Lojustest ei saa seekord üldse üle ega ümber.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles