Toomas Kivimägi: Härra Hännile – rohkem optimismi!

Toomas Kivimägi
, Pärnu linnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kivimägi.
Toomas Kivimägi. Foto: Urmas Luik

Mina ei tea, mis uss on hr Urmas Hännilet hammustanud, aga tundub, et tema elus pole praegu kõige paremad päevad. Kui Teet Roosaar teeb väga viisakas ja toimivas toonis märkuse „Palun veel üht pingutust“, soovides näha linna veelgi puhtamana, kui ta seda on (ja me teeme selle pingutuse), siis hr Hännile, võttes appi oma „leedu sõbra“, on vihast pimestunud.

Kuna arvan, et aeg-ajalt tuleks tänaseski maailmas rakendada rohkem keskaegset taliooni (võrdse tasumine võrdsega – toim) printsiipi, siis mõned repliigid minu poolt, mis ehk linnapeale mittekohased, ent korreleeruvad igati oponendi artikliga. On ju suvi ja võib lõbusamas toonis lugusid kirjutada.

Linnapea silmanägemise pärast pole vaja muretseda. Tean küll juba paar aastat, mida tähendab, et käed jäävad lühikeseks, aga see, millest hr Hännile kirjutab, eeldab suurema pildi nägemist ja kaugemale vaatamist, ja selles osas on kõik jätkuvalt ideaalne. Ringikäimise pärast pole samuti vaja muretseda – sõidan palju auto ja rattaga, vähem käin jala, ehk arvestatav osa linnast on iga nädal pilgu all (ei möödu ühtegi esmaspäeva, mil ma heakorra alal oma lemmikule Mait Talvojale ülesandeid ei jaga).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles