Randades varastatakse naisi paljaks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannas võib küll tore olla, kuid oma asju ei tohi seal mingil juhul valveta vedelema jätta.
Rannas võib küll tore olla, kuid oma asju ei tohi seal mingil juhul valveta vedelema jätta. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kui pühapäeva õhtul langes Pärnu plaažil varguse ohvriks koos tütrega suplema läinud naisterahvas, siis sama päeva hommikul tabas veelgi hullem saatus Valgerannas oma asjad valveta jätnud teist naisterahvast.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Annely Ermi kinnitusel varastati pühapäeva hommikul kella 9 paiku Audru vallas Valgerannas järelevalveta käekott, milles olid tahvelarvuti, mobiiltelefon ja rahakott. Kannatanu hindab kahju 665 eurole.

“See oli lühikese aja jooksul juba teine selline vargus,” nentis Erm. “Tahaks panna inimestele südamele, et palun ärge jätke oma asju rannale järelevalveta, eriti sellisel ajal, kui plaažil liigub vähem rahvast ja vargal on väiksem võimalus kellelegi silma jääda.”

Erm lisas, et kui rand on päevasel ajal päikeses mõnulejaid täis, ei julge ilmselt varaski minna nii lihtsalt võõraste asjade kallale. “Kui aga lähete hommikul või õhtul suplema, siis ärge kindlasti jätke oma asju järelevalveta!” toonitas Erm.

Pühapäeva õhtul langesid Pärnu plaažil varguse ohvriks ema ja tütar, kes olid läinud suplema. Veest naastes avastasid nad, et varas on kaasa võtnud isegi nende riided. Ohver hindas tekitatud kahju 168 eurole.

Pärnu politsei algatas mõlema juhtumi kohta kriminaalmenetluse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles