Vindi Volli: Tervis korras, raha taskus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Mina ei tea, misasi see sihuke asi on, aga esmaspäevahommikuti kipub mul tervis millegipärast kehvapoolne olema. Et nagu pealae paljas koht natukene valutab ja kurk natukene kuivab ja nii edasi. Veeliks arvas, et võib-olla on ussid kõhus, aga mina pole oma teada kunagi keetmata usse söönud, nii et mine sa tea, jah.

Sel nädalal lugesin lehest, et on mingisugune hästi tervislik sari või seriaal ja kutsutakse kõiki ringile. Seda polnud küll kirjas, et kas on rublane ring või on eurone ring, aga ma torkasin igaks juhuks viiskümmend kopikat rinnahoidja vahele ja panin padavai punuma.

Noh, ja sain siis veidi aega punuda, järsku näen ja kuulen: keegi laseb jahipüssist hoiatavaid laskusid. Ja kui silmad ei petnud, siis vist mingisuguse jänese moodi asja pihta. Laskja ise pistis veel oma pea üle plangu ülemise ääre ning palus mul jänes ruttu kinni võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles