Viluvere peatuses astuvad sõitjad peagi europlatvormile

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viluvere raudteejaamas ehitavad osaühingu GoTrack töömehed ümber sõitjate ooteplatvormi, et uuest aastast sõitma hakkavate diiselrongide vagunitesse oleks siit turvaline ja mugav astuda.
Viluvere raudteejaamas ehitavad osaühingu GoTrack töömehed ümber sõitjate ooteplatvormi, et uuest aastast sõitma hakkavate diiselrongide vagunitesse oleks siit turvaline ja mugav astuda. Foto: Ants Liigus

Viluvere raudteepeatuses juhatab kollane silmahakkav silt pääsu perroonile, taamal annavad mehed tööle pihta, sest uuest aastast sõitma hakkavad uued diiselrongid vajavad sõitjatele eurokõrgusele viidud platvorme.

Niinimetatud eurokõrgus tähendab seda, et platvormi kõrgus on 550 millimeetrit raudteerööpast. Ümberehitust projekteerides on mõeldud ratastoolis sõitjate mugavusele, valgustusele, piiretele.

OÜ GoTracki projektijuht Eerik Tamm ütles, et Pärnu maakonnas on Edelaraudteel käsil ooteplatvormide ümberehitamine Tootsi ja Viluvere jaamas, kogu Tallinna-Pärnu vahelisel lõigul aga 15 kohas. Platvormid peavad olema valmis vana-aastaõhtuks, haljastus ja muud tööd aga enne tulevast jaanipäeva ehk 1. juuniks 2014.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles