Pärnu Vee trassihankele tuli kokku 28 pakkumist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu linnale kuuluva veefirma AS Pärnu Vesi riigihankele vee-, kanalisatsiooni- ja sademeveetorustike ehituseks ja rekonstrueerimiseks tuli kokku 28 pakkumist.


Hanke neljale osale - Kesklinn, Ülejõe 1. piirkond, Ülejõe 2. piirkond ja Rääma linnaosa - tuli vastavalt viis, kaheksa, kuus ja üheksa pakkumist, täpsustas Pärnu Vee projektijuht Jaanus Vent.



"Pakkumiste hinnad olid praegust majandussituatsiooni arvestades ootuspärased ja lepinguteni loodetakse jõuda juulikuu jooksul," lisas ta.



Hanke käigus on kavas ehitada või rekonstrueerida 27 kilomeetrit veetorustikke, kanalisatsioonitorustikke rajatakse ja uuendatakse ligi 39 ning sademeveekanalisatsiooni 18 kilomeetrit. Peale selle ehitatakse viis uut ja asendatakse üks väikepumpla.



Märtsis alustas Pärnu Vesi hanget laenu võtmiseks, et rahastada Euroopa Liidu toetusraha abil tehtavate tööde omafinatseeringu osa.



Kokku lähevad tööd maksma 370 miljonit krooni, millest ettevõtte omaosalus on 108 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles