„Augustiunetus“ sai vihmaristsed

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandi tänavatrupi hiigelsaurused jahmatasid oma suuruse ja põneva plastikaga.
Hollandi tänavatrupi hiigelsaurused jahmatasid oma suuruse ja põneva plastikaga. Foto: Urmas Luik

Juba neljandat aastat pärnakaid ja selle külalisi ühel augustiõhtul suvepealinna tänavatele meelitanud „Augustiunetuse“ festivalil avanesid esimest korda taevataadi pilveväravad, kastes promeneerima tulnud külastajaid ja esinejaid. Sellele vaatamata laabus tänavafestival tõrgeteta ja melu jätkus südaööni.

„Neljas „Augustiunetus“ läks igati korda ja tõi, hoolimata väiksest vihmasabinast, Supeluse tänavale tuhandeid ja tuhandeid inimesi, kes tundusid suvest ja koosolemisest rõõmu tundvat,” rääkis tänavuse festivali eestvedaja Eleka Rugam-Rebane. “Näha oli palju rõõmsat rahvast mujalt Eestist ja välismaaltki, kes on leidnud „Augustiunetuses“ võimaluse nautida viimaseid suvehetki.“

Tänavuse festivali üheks enim elevust tekitanud tõmbenumbriks kujunesid mööda Supeluse tänavat liikunud hiigelsaurused, kes oma mastaapsusega lausa ahhetama panid. Nii plastilised, ehedad ja põnevalt liikuvad. Tõeline tänavateater, millesarnast sooviks Pärnus tulevikus tihedamini näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles