Rootslane näitas meistriklassi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel ja laupäeval nautisid tuhanded pealtvaatajad Audru ringrajal Eesti ja lähinaabrite driftiässade duelle Põhja-Euroopa meistrivõistluste avaetapil.
Reedel ja laupäeval nautisid tuhanded pealtvaatajad Audru ringrajal Eesti ja lähinaabrite driftiässade duelle Põhja-Euroopa meistrivõistluste avaetapil. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Auto24ringi nime kandval Audru ringrajal toimunud rahvusvahelise driftivõistluse võitis Daniel Björk Rootsist, kes alistas finaalsõidus eestlase Eduard Vahemetsa.

“Tõstsin käe üles ja karjusin viimases kurvis, kui nägin, et mu finaalivastane sõitis rattaga liiva peale, teadsin, et olen võitja,” ütles Põhja-Euroopa meistrivõistluste hooaja avaetapi võitnud Björk. “Võistlus oli väga tasavägine, kiire rada nõuab sõitjailt häid kogemusi. Mulle see rada väga sobib ja autol võimsusest ka puudu ei jäänud. Tunne on väga hea.” Väärib märkimist, et Ford Fiestaga sõitvale driftiässale oli see esimene kord Eestis käia.

Suursoosik näitas meisterlikkust juba kvalifikatsioonis ja alistas näiliselt üsna kergekäeliselt tandemsõitudes kõigepealt kaasmaalase Anders Bjelkelövi. Seejärel pidid favoriidi paremust tunnistama soomlased Pasi Pekka Koliseva ja Ismo Teinilä.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles