Teleduell Merkeli ja Steinbrücki vahel lõppes viigiga

Aino Siebert
, Das Baltikum-Blatt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiitlikaitsja Angela Merkeli ja trooninõudleja Peer Steinbrücki pühapäevase teleduelli hindas avalikkus üksmeelselt igavaks.
Tiitlikaitsja Angela Merkeli ja trooninõudleja Peer Steinbrücki pühapäevase teleduelli hindas avalikkus üksmeelselt igavaks. Foto: Werner Siebert

Bundestagi valimisteni 22. septembril on jäänud veidi üle kahe nädala. Kuid valimiskampaaniad pole ikka veel saanud õiget tuult purjedesse, sest kandidaatidel on puudunud võitlusind.

Mitmel üritusel on jäänud mulje, et sakslased on uinunud Okasroosikesena unne ja kui nad ühel päeval uuesti ärkavad, on valimised möödas ja Angela Merkel istub troonil edasi.

Sellest tulenevalt loodeti pühapäevaõhtusest teleduellist Saksa liidukantsleri ja tema väljakutsuja Peer Steinbrücki vahel elavat debatti, rünnakuid ja tippteemade – nagu uus finantssüst Kreekale, pensionide väljamaksmise ühtlustamine, vanurite hooldamine ja miinimumpalga kehtestamine – käsitlemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles