Mai tänava remont toob bussiliikluses muudatusi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai tänava remont toob kaasa muudatused bussiliikluses.
Mai tänava remont toob kaasa muudatused bussiliikluses. Foto: Ants Liigus

Esmaspäevast 2. augustini on Pärnus soojatorustiku ehituse tõttu suletud Mai tänav Luule pikendusest kuni Mai 5 sissesõiduteeni.


Liiklus on ehitustööde ajal suunatud ümber mööda Tammsaare puiesteed, Riia maanteed ja Papiniidu tänavat. Mai tänavat läbivate busside jaoks tehakse ajutine peatus Eluvee kaupluse juurde, kus Papiniidu tänavalt saabuvad bussid saavad ringi pöörata.



Linnabussid sõidavad remonditööde ajal järgmiselt:



Liinide 6 ja 8 bussid sõidavad Riia maantee ja Papiniidu tänava kaudu Mai 43 majani (bensiinijaama juurde) ja Koidula Gümnaasiumi peatuseni ei sõida. Buss peatub mõlemal suunal nii Mai kui Bensiinijaama peatuses.



Liin 7 lüheneb Veeparadiisi peatuseni, väljumisaeg Veeparadiisist 50 minutit pärast täistundi. Esimest ringi alustab erandina Mere peatusest kell 5.30, viimase ringi lõpetab erandina Mere peatuses 23.50.



Liinide 10, 12 ja 16 bussid sõidavad kõik ringid Riia mnt kaudu (ära jäävad Ühisgümnaasiumi, Mai ja liinidel 10 ja 16 ka Kino Mai peatus)



Liini 14 bussid mõlemal suunal, samuti liini 21 bussid Raekülast kesklinna suunal sõidavad  Mai tänavale bensiinijaamani, sealt Papiniidu tänava kaudu Riia maanteele.



Liinide 18 ja 19 bussid sõidavad Mere peatuseni ja Mai tänavale ei sõida.



Liini 1a buss, väljudes Metsamajandist kell 4.30, teeb sissesõidu Mai tänavale bensiinijaamani, tagasisuunal sõidab Mere peatuseni.



Liini 1a buss, väljudes kesklinnast kell 7.25, sõidab Riia maantee kaudu ja Mai tänavale ei sõida.



Liinid 14, 21 ja 1a sõidavad Metsamajandist tulles järgmiselt: pärast Koidula Gümnaasiumi peatust sõidavad bussid otse mööda Mai tänavat peatumata, enne bensiinijaama teevad tagasipöörde, pärast tagasipööret on peatus (sõiduplaanis nimega “Bensiinijaam”), lisaks on peatus Mai, seejärel Kino Mai jne.



Liin 14 teeb kesklinnast tulles pärast Papiniidu peatust parempöörde Mai tänavale, peatub Mai peatuses, edasi peatuses Bensiinijaam (Eluvee kaupluse juures), seejärel teeb tagasipöörde ja sõidab peatumata Koidula Gümnaasiumi peatuseni.



Liin 21 sõidab kesklinnast tulles tavapäraselt (sissesõitu Bensiinijaama peatusesse ei toimu).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles