Maaelu mitmekesistajad läbisid hindamise

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRIA
PRIA Foto: Pärnu Postimees/Scanpix

Maaelu arengukava meetme 3.1 “Maaelu mitmekesistamise investeeringutoetus” alusel määras põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet (PRIA) 121,4 miljonit krooni toetusi 37 taotlejale, kuus neist on Pärnu maakonnast.


Pärnu maakonda jagunud 19 042 856 kroonist saavad võrdse toetuse ehk 3 129 320 krooni kolm osaühingut. Neist OÜ Klaara-Manni taotles raha konverentsihoone ehitamiseks, OÜ Kõpu Talu puhkemajade püstitamiseks ja OÜ Loghomes tootmishoone küttesüsteemi ehituseks, konteinerkatlamaja paigalduseks, nelikanthöövli ja muu sisseseade ostuks.



Suurima rahataotluse esitas Põlva- ja Pärnumaal tegutsev OÜ Ecobrik, mis küsis ja sai 3 644 000 krooni Põlvamaal asuva tootmishoone parenduseks, hüdraulilise kraana ostuks, kodulehe tegemiseks. OÜ Hardwood Trading vajas tootmishoone rekonstrueerimise jätkamiseks ja seadmete muretsemiseks 3 087 974 krooni. OÜ Treiblut Trading kavatses küsitud 2 922 922kroonise toetusega hakata ehitama tootmishoonet (vt

www.pria.ee/docs/receivers/415.xls

).



Projektide sisu hindas ja moodustas rahastamise alusena paremusjärjestuse PRIA kokkukutsutud üheksaliikmeline komisjon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles