Säästumarket ja Rimi toovad müügile uue soodustootesarja

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Protsendimärgiga uue soodustootemargiga tooted, mis Rimi ja Säästumarketi lettidele jõuavad.
Protsendimärgiga uue soodustootemargiga tooted, mis Rimi ja Säästumarketi lettidele jõuavad. Foto: Rimi

Säästumarketi ja Rimi kauplustes tuli müügile uus eritellimusel valmistatud „%“ kaubamärgiga tootesari, mis pakub toidu- ja esmatarbekauba osas kuni 50% madalamat hinda, võrreldes konkureerivate soodustootemarkidega.


Säästumarketite ja Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja sõnul tõi ettevõte turule uue ja soodsa kaubamärgi eelkõige üldist majanduslikku olukorda ja muutunud tarbijakäitumist silmas pidades. „See on selge, et tarbijad on oma ostudes kokkuhoidlikumad ja eelistavad odavama hinnaklassi tooteid, protsendimärgiga omatoodete sari ongi niinimetatud hinnavõitleja ehk selle märgiga tooted on alati oma kategoorias kõige soodsamad,“ ütles Mägioja.



Mägioja sõnul on „%“ märgiga tootesarja madalad hinnad võimalikud kuluefektiivse tootmisviisi ning kulude kokkuhoiu tõttu turunduse ja pakendite osas.  „%“ kaubamärgi tootesortimenti kuuluvad makaronid, tatar, riis, õli, lahustuv kohv, must tee, kalapulgad ja 5-liitrine joogivesi. Mägioja sõnade järgi lisanduvad lähiajal soodsa kaubamärgi valikusse või, margariin, mahl, vorstid ja mähkmed. „Septembri lõpuks laieneb protsendimärgiga kauba valik kuni kolmekümne tooteni,“ ütles Mägioja.



Rimi Eesti Foodi sortimenti kuuluvad lisaks „%“ kaubamärgile teised omatooted, mida turustatakse nii Rimi kaubamärgi all kui tootemarkidena Alpenrose, Old Farmer, Marine ja Northland. Praegu on jaeketil 205 Rimi tootemarki kandvat toodet ning 570 eri

brand

'inimedega spetsiaalselt Rimi Balticu jaoks tellitud toodet. 2009. aasta lõpuks plaanib Rimi nende toodete koguarvu suurendada kuni 1000 tooteni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles