Mart Viisitammelt ärandati öösel auto

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Mart Viisitamm parkis eile õhtul kella seitsme ajal oma auto Honda CRV registreerimisnumbriga 433 AYF kodumaja hoovi, täna hommikul aknast välja vaadates autot seal enam polnud.
Pärnu linnapea Mart Viisitamm parkis eile õhtul kella seitsme ajal oma auto Honda CRV registreerimisnumbriga 433 AYF kodumaja hoovi, täna hommikul aknast välja vaadates autot seal enam polnud. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna öösel tegi kurjategija jalameheks Pärnu linnapea Mart Viisitamme, kellelt varastati koduhoovist tema isiklik sõiduauto Honda CRV.


Viisitamme jutu järgi said vargad peale auto saagiks selles olnud ligi 10 000kroonise väärtusega tennisemängimisvarustuse, vihmamantli ja muid väiksemaid esemeid.

Linnapea parkis eile õhtul kella seitsme ajal oma auto kodumaja hoovi. Hommikul aknast välja vaadates tabas Viisitamme ebameeldiv üllatus, sest autot seal enam polnud, teatas ERRi Pärnu stuudio.

Mart Visiitamm ütles Pärnu Postimehele, et avastas auto kadumise kella 6.30 paiku.

Viisitamme auto ärandati Kooli tänava maja hoovi Mai tänava poolsest parklast, mis on linnapea jutu järgi nõrgalt valgustud. Linnapea kodumaja sissesõiduteel on tõkkepuu, kuid see ei töötavat juba ammu.

Linnapea sõnutsi pargib tema maja juures ligi 30 autot.

Viisitamm tegi avalduse politseile ja ootab vihjeid tähelepanelikelt kaaslinlastelt. Viisitamme hõbehall Honda numbrimärgiga 433 AYF on kaks aastat vana ja pole liisinguauto, vaid välja ostetud masin.

Bussiga Pärnu linnapea hommikul tööle sõitma siiski ei pidanud. „Õnneks on mul palju häid kolleege,“ märkis Mart Viisitamm. 

ERRi uudisteportaaliga vesteldes märkis Viisitamm, et sõidab just asendusautoga. "Sel on manuaalkäigukast ja üldse ei ole harjunud," kurtis Pärnu meer.

Linnapea jutu järgi oli varastatud auto kindlustatud. Kas ta saab ärandatud sõiduki asemel päris uue, ei osanud linnapea öelda. „Las kindlustusfirma menetleb seda juhtumit,“ ütles meer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles