Eesti Post suleb Pärnus Härma postkontori

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post koondab ligi 200 töötajat.
Eesti Post koondab ligi 200 töötajat. Foto: Urmas Luik

Eesti Post suleb reedest Pärnus Härma postkontori. Postifirma plaanib avada uue postkontori mõnes teises kaubanduskeskuses ja selleks käivad läbirääkimised.


„Postiettevõte vaatab ümber Pärnu linna postkontorite asukohti ja soov on liikuda klientidele lähemale ehk käidavamatesse kaubanduskeskustesse,“ ütles AS Eesti Posti pressiesindaja Inge Suder.



Härma postkontoris väljastamata saadetised saab kätte Pärnu pakimajast Akadeemia 7.



Lähimad postkontorid on Pärnu postkontor Akadeemia 7 ning Port Arturi postkontor Hommiku 2. Pärnu postkontoris osutatakse kõiki universaalseid postiteenuseid, samuti saab saata ELSi saadetisi, kasutada postipanga teenuseid, maksta makse jne.



Härma tänava majas asuv kullerpunkt kolib 19. juulil ja avab uksed 20. juulil uutes mugavamates ruumides Papiniidus Lao 10 (endine Diivaniparadiisi maja). Kulleripunkti lahtiolekuajad on esmaspäevast reedeni 9–18, laupäeval 9–15. Pühapäeval on kulleripunkt suletud, kulleri tellimine telefonidel 447 1122 või 1661.



EPLIS veebis sisestatud saadetisi saab üle anda nii Pärnu pakimajas kui Pärnu kulleripunktis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles