Noored krossisõitjad kihutasid mehiselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamur Talviku.
Tamur Talviku.

Motokrossi Eesti ja Balti meistrivõistluste etapil Türi rajal pakkusid eestlastele konkurentsi Soome, Läti, Venemaa ja Leedu sportlased.


Noorte 65 ccm klassis teenis üheksa-aastane Pärnu poiss Tamur Talviku soomlase Kim Savaste järel ja leeduka Dovidas Karka ees teise auhinna. Juunioride 85 ccm klassis oli parim lõunanaaber Karlis Sabulis, kellele järgnesid pärnakas Karl Saat ja Rain Koch. Tamur Talviku vanem vend Hendrik sai etapil üheksanda tulemuse.



Seenioride klassis võitis esikoha Reio Engman Haapsalust. Meie parimana hõivas Jüri Makarov teise pjedestaaliastme, Aivo Rabbi oli seitsmes, Jaanus Nuut üheksas ja Madis Pool kümnes.



Quadracer’ite konkurentsis lõpetasid pärnakad Kaspar Kangur ja Romet Puuram võistluse vastavalt seitsmendal ja üheksandal kohal. Poiste Quad 100 klassis oli võidukas Jenss Lootus. Kevin Saar sai kaheksanda ja Karlo-Remy Kallend üheksanda koha. Quad 200 klassi sõidus kihutas Hendrik Volmer seitsmenda koha vääriliselt.



Läti karikavõistluste etapil Steples tegi Tamur Talviku 65 ccm klassis kahe sõiduvõiduga puhta töö ja Hendrik Talviku sai 85 ccm tsiklite arvestuses viienda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles