Piirivalve tabas Pärnumaal veoloata juhi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lääne piirivalvepiirkonna piirivalvurid avastasid eile Pärnumaal järjekordse autoveoseaduse rikkuja, kel ei olnud ette näidata veoluba.


Piirivalvepatrull pidas eile kell 9.20 Pärnu maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel kinni sõidukijuhi, kellel ei olnud esitada kehtivat Euroopa majandusühenduse veoluba.



Veoauto Scania roolis olnud 1977. aastal sündinud Raimonds rikkus autoveoseaduse paragrahvi, mille kohaselt on autojuht kohustatud esitama rahvusvahelistest kokkulepetest tulenevad asjakohased dokumendid teda seaduse alusel kontrollivale ametiisikule.



Isiku suhtes algatati väärteomenetlus ning seaduserikkujat karistati 10 trahviühiku suuruse rahatrahviga ehk 600 krooniga.



Selle aasta seitsme ja poole kuu jooksul on Lääne piirivalvepiirkonna piirivalvetoimkonnad avastanud kaheksa autoveoseaduse rikkumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles