Jõulumäel kogunevad karjäärispetsialistid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal Jõulumäel toimub karjäärispetsialistide suvekool.
Pärnumaal Jõulumäel toimub karjäärispetsialistide suvekool. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tänasest kuni kolmapäevani leiab Pärnumaal Jõulumäel aset traditsiooniline karjäärispetsialistide suvekool, mis sel aastal toimub juba kaheksandat korda.


Jõulumäe tervisespordikeskusesse koguneb 70 karjääriteenuste osutamisega tegelevat inimest üle Eesti.



Sel aastal käsitletakse karjäärispetsialistide tunnustamise temaatikat, valgustatakse tööturu teemasid ning arutletakse Eesti majanduse hetkeolukorra ja tulevikusuundade üle. Samuti on osalejatel võimalus tutvuda erinevate ettevõtetega, nagu Henkel Makroflex, Pärnu kutsehariduskeskus, Tartu ülikooli Pärnu kolledž ja aktiviseerimiskeskus Tulevik.



Karjäärispetsialistide suvekoolid, kus kohtuvad valdkonna praktikud tööturu- ja hariduse sektoritest, toimuvad regulaarselt juba 2001. aastast alates. Iga-aastased suvekoolid on kohaks, kus karjääriteenuste osutajatel on võimalus omavahel kogemusi vahetada, päevakajalistel teemadel nõu pidada ning erialaseid teadmisi täiendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles