Pärnu Reformierakond süüdistab Viisitamme valetamises

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel mõni kuu tagasi osalesid Pärnu linnapea Mart Viisitamm ja abilinnapea Jane Mets koos laulupeo rongkäigus. Täna süüdistavad linnajuhid üksteist valetamises.
Veel mõni kuu tagasi osalesid Pärnu linnapea Mart Viisitamm ja abilinnapea Jane Mets koos laulupeo rongkäigus. Täna süüdistavad linnajuhid üksteist valetamises. Foto: Lugeja pilt

Reformierakonna sõnul on Pärnu linnapea Mart Viisitamme valetamine pressile muutunud nii igapäevaseks, et loodetavasti saavad kõik pärnakad aru, et tema ametialase lõpu algus Pärnus on lähedal.


"Lugedes Pärnu keskerakondlaste pressiteadet volikogu teisel lugemisel olnud eelarve muutmise läbikukkumise järel, veendusime, et Keskerakond kohe ei saa ilma valetamiseta," märkis Pärnu abilinnapea Jane Mets.



Reformierakonna esindaja Jüri Kukk tegi ettepaneku võtta eelarvest välja Pärnu Keskusele makstav kaks miljonit krooni, kuna tegelikku võlgnevuse summat ei ole suudetud kindlaks teha.



"Maksta teadmata mille eest kaks miljonit võib osutuda linnaraha kuritegelikuks raiskamiseks, milles Reformierakond ei taha osaline olla. Palju enam vajavad seda raha linna vähekindlustatud pered," sõnas Mets. See ettepanek ei leidnud Keskerakonna vastuseisu tõttu heakskiitu.



Reformierakond tuleb  kohe välja eelarve muudatusega, kus ühekordne toetus hädavajalike kulutuste katteks ei suurene mitte 398 450, vaid 600 000 krooni võrra ja ravikindlustuseta isikute ravikulude täiendavaks vajaduseks nähtaks mitte 57 000, vaid 90 000 krooni.



"Rääkida inimeludega mängimisest on nii labane ja häbematu rahva lollitamine, et isegi valimiseelses võitluses on see lubamatu sõnakasutus," toonitas Mets Keskerakonna avaldust kommenteerides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles