Noored võidusõitjad kihutasid mehiselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamur Talviku.
Tamur Talviku.

Motokrossil "Tanel Leok ja sõbrad" Kose rajal võitis Vanalinna põhikoolis õppiv 10aastane Tamur Talviku 65 ccm klassis leeduka Dovydas Karka järel teise koha. Kolmanda auhinna teenis Jan Jakobson klubist Sinilind.


85 ccm tsiklitel kihutanud noormeeste võidu võttis Rain Koch (Jakoch Racing), teiseks tuli soomlane Mikael Kaipanen ja kolmanda pjedestaalikoha hõivas Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilane, 11aastane Hendrik Talviku.



Esimest korda suure tsikliga täismeestega võidu kihutanud Võiste poiss Karl Saat sai MX2-klassis viienda koha. Koidula gümnaasiumis õppiv 15aastane Saat jättis selja taha 19 konkurenti, teda edestasid vaid Kristjan Rätsep, Matiss Karro, Erki Kahro ja Tanel Rauk.



Võrumaa lahtistel meistrivõistlustel, mis toimusid esimesel päeval Vaabinas ja teisel Vastseliinas, teenis 65 ccm klassis meistrikulla Claudius Roosma, teine oli Tamur Talviku ja kolmas Jan Jakobson. 85 ccm klassis oli kiireim Karel Kutsar, kellele järgnesid Hendrik Talviku ja Sander Runtal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles