Pedagoogikatudengid saavad stipendiumi taotleda

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetajate päev Kuninga tänava põhikoolis.
Õpetajate päev Kuninga tänava põhikoolis. Foto: Maarika Hoolma

Haridus- ja teadusministeerium maksab õpetajakoolituses õppivatele üliõpilastele ning tulevastele muusika- ja tantsuõpetajatele stipendiumi, et tunnustada õpetajaks õppimist ja õpetaja elukutset. Taotlusi stipendiumi saamiseks saab esitada 1. detsembrini.



Haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas põhjendas pedagoogiliste erialade üliõpilastele eraldi stipendiumide väljapanemist valdkonna prioriteetsusega.



Stipendiumi võivad taotleda magistriõppes õppijad ning bakalaureuse ja rakenduskõrghariduse tasemel õppijad alates teisest õppeaastast, kui nad õpivad taotluse esitamise hetkel Eesti kõrgkoolis õpetajaks või kutseõpetajaks.



Sel õppeaastal on kavas välja anda vähemalt 80 stipendiumi õpetajakoolituse üliõpilastele ning 9 stipendiumi laulu- ja tantsupeo ettevalmistamisel aktiivselt osalenud looverialade tudengitele. Stipendiumi suurus on 20 000 krooni.



Stipendiumitaotlusi saab sihtasutusele Archimedes esitada 1. detsembrini. Lähemalt saab stipendiumi statuudi ja taotlusvormiga tutvuda sihtasutuse Archimedes

koduleheküljel

.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles